Psykoterapi i Hørsholm

Psykoterapi er en investering i dig selv og andre. Der kan være mange årsager til, at du søger hjælp. Hvis du kan genkende nogle af disse situationer, kan jeg hjælpe dig:

  • Stress – du oplever at de krav, der er til dig overstiger dine ressourcer.
  • Depression – dit liv opleves som tungt.
  • Angst – dine bekymringer har overtaget styringen.
  • Mindreværd – din indre kritiker fylder alt for meget
  • Sorg og tab – du har mistet en af dine nærmeste
  • Længsel efter en mening – du savner en mening, en retning, noget at ”brænde for”
  • Anstrengte relationer – nogle svære relationer fylder og får lov til at styre dig

I et terapiforløb vil du opnå:

– fornyet styrke til at klare livet på godt og ondt, fordi du lærer dig selv bedre at kende,

– indsigt i, hvordan du kan slippe de mønstre, der ”spænder ben for dig”

– at få ændret dårlige vaner,

– erfaring i at stå ved dig selv og dine behov, så du bliver bedre til at beslutte og handle,

– inspiration og støtte til større livsglæde og mere energi – du vil føle, der er mere der lykkes for dig og det føles bedre, at være dig.

Alt sammen noget, der smitter positivt af på dine nære relationer.

Jeg har arbejdet med udvikling af mennesker i mere end 15 år. Min titel er Psykoterapeut, MPF. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Det vil sige, at jeg har fire års godkendt psykoterapeutisk uddannelse og solid erhvervserfaring. Det er én af dine garantier for, at jeg har kompetencerne til at hjælpe dig.

 

Psykoterapi – Hvordan?

Et forløb starter med, at der bliver skabt en god kontakt med den tillid, der er helt afgørende for et vellykket forløb. Vi tager udgangspunkt i det, der fylder hos dig – her og nu og det er dig, der sætter dagsordenen for den forandring, du ønsker dig. Hvis det ikke står helt klart for dig, guider jeg dig til en afklaring. Min opgave er at sikre overblik og retning. Du får mulighed for tid og ro sammen med en mig til at reflektere over dig selv og dit liv for at finde ind til, hvad der er det vigtigste for dig. Det sker i et trygt rum. I vores samarbejde, vil du opdage, at du selv har de svar, du har brug for. Når du stiller skarpt på det, der er og den du er (ved at være detaljeret og konkret), opdager du nye sider af dig selv og så sker forandringen og altid i dit tempo, så du har dig selv med.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig på 28 40 01 62 og susanne@mindhuset.dk.

”Jeg have et meget lille selvværd og jeg hadede det, så meget at jeg nogen gange ikke havde lyst til at være her mere. Da jeg skulle til afsluttende eksamen i 3g, besluttede jeg mig for at gøre noget ved min eksamensangst…som hang sammen med mit lave selvværd og efter bare 4 gange hos Susanne, fik jeg øje på nye sider af mig selv, som gav mig en helt ny ro. Susanne er meget omsorgsfuld og jeg mærkede, at hun kunne hjælpe mig fra første gang, jeg var hos hende”.

“Tak for det gode forløb hos dig, jeg var overrasket hver gang over hvor meget der gemte sig….og det var SÅ rart at få talt ud og komme langsomt ”på benene” og lære mig selv bedre at kende. Nu står jeg meget stærkere.”

“I had been made redundant 5 months earlier and reached the point when I knew I needed some professional help in my job search. My coach quickly identified that I was already coping with other major life crises and we needed to tackle these in parallel. She helped me on a practical level to structure my CV and applications by asking questions and setting exercises that made me look at my skills and qualities, and reflect the person I am. But most importantly her coaching made me see that when you are hit by traumatizing changes your body and soul need time to catch up and be nurtured to regain focus. I learned to stop up from being strong for everyone and taking action all the time, to lean on my friends and loved ones, to tell them it hurts and to let myself cry. I healed and surfaced again, in balance and stronger than before.”