Coaching i Hørsholm

Alle har potentialer, de ikke får i spil i praksis. Coaching er et meget effektivt redskab til at åbne op for dit potentiale og en forandring, så du bliver den, du gerne vil være og den bedste udgave af dig selv.

Hvis du kan genkende et ønske om forandring på et eller flere af disse områder i dit liv, kan jeg hjælpe dig:

  • En mere nuanceret selvindsigt som kan gøre dit privat- og arbejdsliv lettere og sjovere.
  • Mod til at overvinde barrierer.
  • At få frigivet nogle potentialer, du måske ikke vidste, du havde.
  • At yde dit bedste i forhold til de krav, der er på jobbet og privat.
  • At kunne navigere under det stigende pres, de fleste oplever.
  • En bedre balance i livet (arbejdslivet og privatlivet).

Coaching hvordan?

Vi stiller skarpt på værdiafklaring og det, der er vigtigt for dig. Vi sætter handling bag ord og arbejder ud fra mål, holder fokus og gør status i forhold til den forandring, du oplever.

Jeg arbejder anerkendende og ressourceorienteret. Det vil sige, at jeg tager udgangspunkt i dine styrker og positive erfaringer og hvordan de kan bruges og udvikles hen imod det, der er målet for dig. Helt grundlæggende for coaching gælder at både problemstillinger og løsninger udspringer af den, der bliver coachet. Som din coach er det mit ansvar via en struktureret samtale og spørgeteknik at afdække og hjælpe dig til selv at finde svar. Og jeg tør også godt give gode råd. Coaching forudsætter, at du har et sundt selvbillede og har troen på, at du rummer ressourcer.

Jeg har arbejdet som coach i mere end 15 år for private og i en lang række virksomheder. Det er vigtigt at skelne mellem at arbejde coachende og terapeutisk. Min fordel er, at jeg også er uddannet psykoterapeut, så jeg kan arbejde mere i dybden, hvis det viser sig undervejs i et forløb, at det er det, der er behov for.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig på 28 40 01 62 og susanne@mindhuset.dk.

“Mit forløb hos Susanne har givet mig en udvikling og nogle værktøjer, jeg kan bruge fremadrettet og jeg har fået en mærkbar ro i sjælen. Jeg har fået mere kontrol over mig selv og en større selvsikkerhed. Det gør det nemmere for mig at mærke glæde, frustration, vrede og agere mere fornuftigt på mine følelser og træffe gode beslutninger. Og nu tør jeg i langt højere grad stå ved mine holdninger og det har gjort mig mere effektiv.”

“Kære Susanne. Tusind tak for et helt enestående og meget givende coachingforløb.”

“I forbindelse med at jeg mistede mit job, oplevede jeg, at mine vante mestringsstrategier – at tænke og handle – ikke længere slog til. Personligt var jeg nok i krise. Det personlige forløb jeg har gennemgået hos MindHuset, har givet mig en indsigt i, hvor vigtigt det er at give sig selv lov til at mærke efter, hvordan man i virkeligheden har det og også at være ked af det, når det er det, man er. Jeg har fået min energi tilbage og en indre ro og følelse af styrke, der er helt fantastisk og svær at sætte ord på.”