Susanne Espersen

Erhvervserfaring:

2009
Stifter af MindHuset (Leder- og organisationsudvikling)

2009
Selvstændig Coach og Terapeut

2009 – 2015
Associated Partner and Senior Consultant – Capacent People A/S

2000 – 2009
Nordic HR Manager – Atradius (et af verdens førende kreditforsikringsselskaber)

1995 – 2000
Nordic Marketing Manager (1996 – 2000) – NCM EKR Kreditforsikring

Senior Marketing Manager (1995 – 1996) – NCM EKR Kreditforsikring

1990 – 1995
Senior Account Manager (1993 – 1995) – NCM Kreditforsikring A/S

Account Manager (1990 – 1993) – NCM Kreditforsikring A/S

Mange års erfaring har lært mig, at livet i virkeligheden handler om de mennesker, du lukker ind i dit hjerte, inklusiv dig selv og måden du er sammen med dem og dig selv på.

Når du går i terapi eller bliver coachet af mig, vil du opleve at blive set, hørt og forstået af et andet menneske på en måde, du ikke har oplevet før. Jeg arbejder anerkendende, støttende og udfordrer dig, når der er behov for det. Udover min faglige ballast og mange års erfaring har jeg lært, hvor stor en forskel jeg kan gøre i mit arbejde ved at bruge min medfødte intuition. Min styrke er en stor menneskelig indsigt og en særlig evne til at se andres potentiale.

Jeg har mere end 15 års erfaring i at arbejde med udvikling af mennesker dels som HR ansvarlig på Nordisk niveau og som leder i internationale koncerner og siden 2009 som selvstændig terapeut og coach (se også www.mindhuset.dk).

Uddannelse
Jeg har en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse og er medlem Dansk Psykoteraput Forening (MPF) og er uddannet cand. merc i international økonomi. Jeg har løbende uddannet mig indenfor personlig udvikling og følger med i den nyeste forskning på området ligesom jeg får løbende supervision for at sikre kvaliteten i mit arbejdet.